1 Kto podaje uszka ze skwarkami czy cebulą? Toż to się do barszczu wrzuca… 2 Dorayaki zazwyczaj wypełnia się słodką fasolą, czekoladą, czy kremem budyniowym. I jest to słodycz zupełnie codzienny, niemający nic wspólnego ze świętami. Zapewne w tym okresie faktycznie pojawiają się wersje nawiązujące do świąt, ale to samo można powiedzieć o żelkach, czekoladkach i lodach. Co do pozostałych, to nie mam wystarczającej wiedzy, żeby się wypowiadać, ale nie zdziwił bym się, gdyby pojawiły się podobne błędy.
Masz pewne podstawy wiedzy o świątecznych daniach z całego świata, ale nie jesteś ekspertem. Może warto zainteresować się bardziej kulturą i historią różnych regionów i ich kuchnią.
Twój wynik: 5/10Całkiem dobrze! Masz pewne podstawy wiedzy o świątecznych daniach z całego świata, ale nie jesteś ekspertem. Może warto zainteresować się bardziej kulturą i historią różnych regionów i ich kuchnią.
Mikolaaj
1 Kto podaje uszka ze skwarkami czy cebulą? Toż to się do barszczu wrzuca…
2 Dorayaki zazwyczaj wypełnia się słodką fasolą, czekoladą, czy kremem budyniowym. I jest to słodycz zupełnie codzienny, niemający nic wspólnego ze świętami. Zapewne w tym okresie faktycznie pojawiają się wersje nawiązujące do świąt, ale to samo można powiedzieć o żelkach, czekoladkach i lodach.
Co do pozostałych, to nie mam wystarczającej wiedzy, żeby się wypowiadać, ale nie zdziwił bym się, gdyby pojawiły się podobne błędy.
maxymalnymax
7/10
Pavlova to tort bezowy ( z ubitych białek), a nie z biszkoptu
AngelikaSwift
5/10 Całkiem dobrze!
Masz pewne podstawy wiedzy o świątecznych daniach z całego świata, ale nie jesteś ekspertem. Może warto zainteresować się bardziej kulturą i historią różnych regionów i ich kuchnią.
MarkSzakall
Twój wynik: 5/10Całkiem dobrze!
Masz pewne podstawy wiedzy o świątecznych daniach z całego świata, ale nie jesteś ekspertem. Może warto zainteresować się bardziej kulturą i historią różnych regionów i ich kuchnią.
EdmLover
trudne 3/10 ale chciałabym spróbować Dorayaki
mustakissa
6/10 🙂