Patryk

SamotnaChmureczka

Patryk

SamotnaChmureczka

imię: Helena

o mnie: przeczytaj

3

O mnie

Zaimki: żeńskie
Wiek: 16 lat
MBTI: INFJ-T 9w1
Lubię (gry, bajki, itp.): Danganronpa, Ace Attorney, Undertale, Deltarune, DDLC, FNaF, MLP, Glitter Force, Harmidom, Wojownicy (dopiero co zaczynam czytać 2 tom), Ninjago, Amanda the Adventurer.
Lubię (z życia): przedmioty humanistyczne, naturę,... Czytaj dalej

Ostatni wpis

SamotnaChmureczka

SamotnaChmureczka

Zabawa dla fanów Danganronpy! 1. Jaki Superlicearlny talent chciałbyś najbardziej po... Czytaj dalej

Ulubieni

SamotnaChmureczka nie ma ulubionych autorów

Przy pomocy wpisów możesz zadać autorowi pytanie, pochwalić go, poprosić o pomoc, a przede wszystkim utrzymywać z nimi bliższy kontakt. Pamiętaj o zachowaniu kultury, jesteś gościem :)

*Jeśli chcesz odpisać konkretnej osobie, użyj funkcji " Odpowiedz" - osoba ta dostanie powiadomienie* ×

Zaloguj się, aby dodać nowy wpis.

Ostatni wpis autora: Wyświetl wpisy autora
SamotnaChmureczka

SamotnaChmureczka

AUTOR•  

Zabawa dla fanów Danganronpy!
1. Jaki Superlicearlny talent chciałbyś najbardziej posiadać?
Odpowiedź: Myślę, że najbardziej chciałabym mieć talent Sayaki.
2. Czyja egzekucja podoba Ci się najbardziej?
Odpowiedź: Korekiyo, typowo klimatyczna do jego talentu.
3. Najlepszy antagonista?
Odpowiedź: Chyba Tsumugi.
4. Ulubiona część gry?
Odpowiedź: Killing Harmony, jedyna część, na której płakałam i nie spodziewałam się zakończenia.
5. Najlepsza dziewczyna?
Odpowiedź: Sakura Ogami, kocham ją z całego serca. I to moja druga komfortowa postać.
6. Najlepszy chłopak?
Odpowiedź: Gonta Gokuhara. Pierwsza komfortowa postać. Gdybym miała opisać, jak bardzo go uwielbiam, to by tu powstała rozprawka.
7. Twój ulubiony hetero ship?
Odpowiedź: Mam wielki dylemat między Kaito x Maki, a Gundhamem x Sonią.
8. Twój ulubiony homo ship?
Odpowiedź: Shuichi x Kiibo.
9. Twój znienawidzony hetero ship?
Odpowiedź: Miu x Kiibo.
10. Twój znienawidzony homo ship?
Odpowiedź: Kokichi x Gonta.
Autorka: @MidoriUchiha

Odpowiedz
1
Wszystkie wpisy:
mango_mengy.1

mango_mengy.1

patrząc na twój opis
chcę być twoim przyjacielem

Odpowiedz
1
mango_mengy.1

mango_mengy.1

@SamotnaChmureczka a n jest ci tam za zimno?

Odpowiedz
SamotnaChmureczka

SamotnaChmureczka

•  AUTOR

@-_Litshen_- Nie przeszkadza mi to jakoś szczególnie, jak dopiero wróciłam to odczułam zimno

Odpowiedz
1
pokaż więcej odpowiedzi (2)